Samen aan Zet project Paashuis; concrete stappen

Afgelopen week zijn we met een groep vrijwilligers uit Paasbos samengekomen aan de Goudenregenlaan, op de plek waar het Paashuis gaat starten. De vrijwilligers, een groep enthousiaste mensen van diverse leeftijden en met diverse achtergronden, hadden zich allen aangemeld naar aanleiding van de enquête die de behoeftes in de buurt moest inventariseren.

We maakten eerst persoonlijk kennis, bespraken de resultaten van de enquête en hebben daarna de locatie eens goed bekeken. Ook al is de ruimte nog kaal, we kregen een goed gevoel voor de mogelijkheden door het moodboard dat onze styliste Corine had samengesteld. Kortom, we hebben een veelbelovend en enthousiast team en een veelbelovende plek, midden in de wijk. De komende maand werken we aan de afwerking en inrichting van het Paashuis. Als vrijwilligers gaan we ons voorbereiden op díe activiteiten die de buurt het liefst zou zien. Door de wijk, voor de wijk!

In ons volgende bericht meer over wat die activiteiten inhouden, en wanneer we hopen te openen. Dus houd deze website in de gaten!

Enne.. als jij het ook voelt kriebelen, ook een stukje van je energie en tijd aan de wijk terug wilt geven om verbinding te stimuleren: meld je dan aan via info@2byouthconnection.nl.

1 thought on “Samen aan Zet project Paashuis; concrete stappen

  1. Pingback: 2B Youth Connection - 16 mei buurtoverleg - Paasbos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *