Sfeerimpressie: veel bezoekers tijdens foto-expositie en lancering online wijkplatform

 

Afgelopen woensdagavond 3 juli was het dan zover: in het Paashuis konden geïnteresseerden genieten van nostalgische foto’s van hun eigen wijk. Er was zóveel belangstelling dat sommige bezoekers zelfs buiten moesten staan, maar gelukkig zorgde ook het weer ervoor dat iedereen het gezellig had. De video hierboven (met dank aan Berthelijn van den Brink) geeft een sfeerimpressie van de succesvolle samenkomst.

Online burenboek

Naast de foto-expositie, waar een leuke wedstrijd aan was verbonden, kregen bezoekers ook de gelegenheid om zich in te schrijven als digitale buurtbewoner op het online wijkplatform paashuisnijkerk.nl. Via deze website kunnen wijkbewoners van het Paasbos elkaar niet alleen in het Paashuis ontmoeten, maar ook in een digitale omgeving. Zo wordt hulp aanbieden of vragen een stuk makkelijker. Ook hebben zich verschillende lokale organisaties verbonden aan deze community.

Eerste YouTubevideo

Als klap op de vuurpijl ging afgelopen woensdag de eerste YouTubevideo op het nieuwe YouTubekanaal van het Paashuis in première. In de toekomst zullen er nog meer video’s volgen die de verhalen in het Paashuis ook naar buiten brengen. Dus abonneer je gauw!

 

Eerste YouTubevideo op het kanaal van het Paashuis:

https://www.youtube.com/watch?v=vXgn4jBqu1E

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *